Privatliv og cookies

Betterroots’ privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Betterroots’ behandler, og hvordan vi behandler dem. 

Betterroots respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle dine personlige oplysninger, som vi modtager.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder for-, mellem- og efternavn, adresse, e-mailadresse og telefon nummer.

Betterroots indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre www.betterroots.dk
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. 

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk.

Kreditkortinformationer behandles af quickpay og kan ikke tilgås betterrots. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af betterroots selv.