Naturlige remedier til forkølelsessår og forkølelse.

Naturlige remedier til forkølelsessår og forkølelse.

                                                              Naturlig remedier mod forkølelse og influenza

Gennem hvert efterår og vinter plejede jeg at døje med forkølelsessår, hele min næse og rundt om den fik det og endda op til flere gange i denne periode.
Ligesom med alt andet, er det et tegn din krop giver dig, det er ikke bare noget vi får, fordi det er vinter eller bare fordi. Du kan købe dig til alverdens creme og piller på apoteket, som måske lindrer det og fjerner det hurtigere, men på hvilken bekostning?
Jeg har prøvet begge dele og kan skrive under på, at den naturlige vej er langt mere effektiv og at årsagen er et svækket immunforsvar, som har brug for hjælp og ikke et quick fix.
Der er heldigvis flere naturlige midler, som både hjælper dig af med såret og styrker dit immunforsvar.

Først og fremmest er en god C-vitamin vigtig. Hvis dit immunforsvar er svækket har du oftest brug for hjælp og derfor er det vigtigt med et mærke der bruger C-vitamin i god kvalitet og som er testet.
Jeg bruger selv denne: https://shop.purecaps.net/en-UK/p/vitamin-c
Udover dette, kan man også tage et kosttilskud der hedder L-Lysine, som igen hjælper immunforsvaret og gør at du kommer hurtigt af med dit sår.
Jeg plejer at tage dobbelt dosis af vitamin-C og L-Lysine, når jeg mærker en forkølelse eller influenza der er på vej og så gør jeg også nedstående og herved undgår jeg begge dele.

Så bruger jeg Echanicia dråber med det samme jeg kan mærke en forkølelse er på vej og imens forkølelsesåret er der, det virker helt utroligt godt. Husk altid at rådfør med en læge, hvis du har sygdomme eller er på medicin, inden du bruger urtemedicin.

Udover det tager jeg et shot hver morgen med ingefær, gurkemeje, citron, rå honning og lidt cayennepeber.

Jeg vil gerne understrege, at kosttilskud som du kan købe i et supermarked, oftest er de mest billige og dårlige produkter du kan finde. Det er dyrt at skabe et godt produkt og der er desværre mange der laver kosttilskud, udelukkende for at tjene penge og ikke for at hjælpe dig. Så husk at vær meget opmærksom på hvad du vælger.

Der findes en masse andre remedier mod forkølelse og influenza og hvis disse ikke virker for dig, er du mere end velkommen til at skrive til mig. Disse tre tips er blot dem som virker på de fleste af mine klienter, mig selv og min familie.

Skriv et svar