Hvordan slipper du for appelsinhud?

Hvordan slipper du for appelsinhud?

Flere af jer har spurgt, hvordan man kommer af med cellulite, så her kommer en masse gode tips til jer.
De fleste tror at cellulite er noget vi behøver at leve med og at vi desværre bare ser sådan ud. Men sådan behøver det slet ikke at være!
Jeg har selv døjet med cellulite og jeg har faktisk haft rigtig meget. Jeg var endda igennem flere behandlinger(massagebehandlinger), hvor jeg blev fortalt, at jeg havde en del 3. grads cellulite. Altså større huller, som ifølge behandleren, ville være meget vanskelige at slippe af med. Idag har jeg ingenting tilbage og det skyldes ikke massagebehandlingerne, men i stedet en række ting, som jeg selv har kunne gøre. Nogle af de ting har jeg listet op herunder. Husk at hvis du vil vide mere, så skriv endelig til mig.

De 8 mest effektive råd er:

1. Styrketræning 3 gange i ugen hjælper dig med at tone musklerne og derved udjævne de bulede områder. Supplér med noget intervaltræning.

2. Din kost skal bestå af en masse grøntsager og frugter rige på antioxidanter, som f.eks. bær. Her er f.eks. et tip til din morgenmad: Morgen smoothie: https://betterroots.dk/det-nemmeste-sundhedstip-som-vil-aendre-dit-helbred-markant/

3. Drik 8-10 glas vand, da vand renser og sørger for at vores affaldsstoffer bliver skyllet ud med urinen og igennem sveden.

4. Pas på med det tunge fedt(omega 6 kilderne) og sørg i stedet for at få fedt fra Omega 3 holdige madvarer, som hjælper med detox og inflamation.

5. Dit lymfesystem er det system, der indsamler og renser lymfevæsken. Derfor skal du sørge for at det bliver bevæget. Du kan gøre det på flere måder, men et eksempel kunne være en blid morgenmassage, som du giver dig selv. Du kan bruge en sesamolie, hvor du starter fra din fødder og masserer blidt op mod dit hjerte.
En endnu bedre måde at aktivere lymfesystemet på, er at tørbørste. Det går i al sin enkelthed ud på at børste med en tør børste på nogenlunde de samme områder som massagen. Jeg har selv gjort det i et års tid og det tager ikke mere end 5 min hver morgen, inden dit bad. Du starter nede fra foden og børster langsomt op. Søg på google, hvor du kan se en masse eksempler på hvordan, det er meget enkelt. Det virker virkelig godt og hjælper dit lymfesystem. Børst lidt ekstra de steder dit appelsinhud sidder.
En sidste måde at aktivere lymfesystemet på, som måske er lidt sjovere, er ved at hoppe på trampolin. Du kan få små indendørstrampoliner at hoppe på, så dit lymfesystem virkelig kommer til at bevæge sig.

6. En kaffescrub er også super god. Det er sundt og hjælper med at stramme området med det samme. Du kan let lave den selv, ved bare at bruge kaffegrums blandet med kokosolie.

7. Varm ingefær-te i løbet af dagen er fantastisk og har en antiinflamatorisk virkning på hele dit system.

8. Foamruller hjælper også på appelsinhud, da den massserer affaldsstofferne ud af fedtvævet, så din krop selv kan udskille det af kroppen.

Men hvorfor får vi så appelsinhud:

I dag er der mere end 77.000 lovlige menneskeskabte kemikaler i verden, som vores kroppe samler op i gennem livet og som langsomt nedbryder os. Det er i vandet, jorden, vores tøj, plastik, luften, makeup og mange andre steder.
Vores kroppe har aldrig været skabt til at kunne fungere med så meget kemi og derfor bliver vi mere syge i dag end nogensinde før.
Alle disse kemikalier kommer direkte ind i vores blodstrøm og det kan din lever simpelhen ikke følge med til. Den er dit filter og renser dit blod hvert 6 min. For at beskytte os mod alt kemien, hjælper dine fedtceller dig, ved at trække giften ud, så dit blod kan forblive rent. Men det har den konsekvens, at dine fedtceller holder på alt kemien. Derfor føler mange sig opsvulmede, hævede, ingen energi, svært ved at tabe sig og får netop appelsinhud. Det er derfor det er så vigtigt at detoxe, da det er den eneste måde vi kan få kemien ud af kroppen igen.
Du vil dog hjælpe og støtte din krop med detoxprocessen ved at følge alle overstående råd. Jeg vil til sidst tilføje, at jeg aldrig nogensinde ville anbefale en juicekur eller andre quick fixes til at detoxe!

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Mia Klausen

    Lækkert indlæg det vil jeg forsøge mig med

  2. Christinna

    Test kommentar

Skriv et svar