Hvad opnår du ved et forløb hos mig?

Det unikke ved mine programmer er, at jeg sammen med dig, skaber et meget individuelt forløb, som kommer til at passe til lige præcis dig!

Jeg arbejder meget med IBS symptomer, da jeg selv har været igennem et LANGT forløb med IBS, som jeg er kommet igennem. De redskaber har jeg taget med mig og giver videre til andre i samme situation. Alle helbredsproblemer har en årsag, som det bare handler om at finde. Jeg hjælper dig med at lytte til din krops signaler, identificerer årsagen og retter sammen med dig op på dem.

Du kommer til at få meget mere energi, glæde, vægttab og dine maveproblemer, som fylder så meget i hverdagen, bliver fortid. Når du slipper af med luft i maven, oppustedhed, krampe, dårlig mave og lige pludselig bare har en mave der fungerer, så kommer resten af kroppen til at se sundere ud. Ofte kommer du af med hudproblemer og andre helbredsproblemer. Op til 70-80 procent af dit immunsystem sidder i tarmene og ved at vi skaber et godt system i maven, opnår du flere fordele end du kan forstille dig.

Jeg er din guide igennem hele forløbet og støtter dig hele tiden. Du har fri adgang til min email og jeg giver dig dét du lige står og mangler. Det kunne være opskrifter, en guidet tur i supermarkedet, madplan, oprydning i dit køkken (så du kommer af med sager, der ikke støtter et optimalt helbred), moralsk støtte, tips og tricks til at dulme dine cravings efter søde sager og meget mere. Som sagt, så finder vi ud af sammen, hvilket program der passer bedst til dig.

Hvis du vil tage hånd om dit helbred, så book en konsultation om forløbet ved mig via dette link