Min Historie

Jeg har i rigtig mange år beskæftiget mig med sundhed, både fysisk og mentalt. Interessen for en sund krop og sjæl startede, som sådan noget ofte gør, fordi jeg netop gerne ville opnå lige præcis dét.

Igennem det meste af mit teenage og voksenliv, døjede jeg før i tiden med migræne, hudproblemer, maveproblemer(IBS) og en masse andre ”småting”. Jeg var til læge et hav af gange og fik altid bare nye piller. Men da jeg blev ældre, var det ikke længere nok. Jeg ville simpelhen ikke fylde min krop med noget, der bare dulmede symptomerne, hjalp mindre og mindre og på længere sigt gjorde alt meget værre.

Jeg startede derfor med at researche og ændrede gradvist mine kostvaner. Bare det at ændre min kost gjorde, at jeg ikke længere havde hudproblemer og migræne. Ud over det, fik jeg endnu mere energi og da andre i min omgangskreds begyndte at gøre det samme, fik de samme resultater: mere energi, vægttab, blev raske og smertefri.

Det gav mig selvfølgelig blod på tanden, da jeg af natur altid har ville hjælpe andre. Derfor tog jeg en Holistisk Health Coach uddannelse hos den anderkendte skole ”Integrative Nutrition” (IIN)  i New York. Læs mere om min uddannelse HER

Mit største ønske er virkelig at gøre en forskel, og at vise dig, at du ikke behøver stille dig tilfreds med en ”kronisk” skavank som for eksempel IBS, der ofte også fører andre helbredsmæssige problemer med sig.

Jeg  ønsker at vise dig, at med denne rette hjælp , kan vi sammen forbedre dit helbred og derved leve et liv fyldt med meget mere energi og glæde.

Er du interesseret i at høre mere, så book en gratis konsultation, hvor du blandt andet kan høre om mine forløb.